MoMa in Naarden, Fotofestival ON!
May
19
May 31

MoMa in Naarden, Fotofestival ON!

  • RAAMEXPOSITIE

Foto-expositie van Monique Baan en Marga van den Meydenberg, in de etalageramen van Marktstraat in Naarden.

Einen Koffer in Berlin, een poetisch beeldverhaal van een wandeling met ontmoetingen door groen Berlijn.  Door Monique Baan.

Crazy Weird Beautiful Portraits, onverwachtte portretten gemaakt in pop-up studio's in Berlijn. Door Marga van den Meydenberg.


Rotterdam.Photo 2017
Feb
9
Feb 12

Rotterdam.Photo 2017

  • Rotterdam Photo Festival

During Rotterdam Photo 2017 Monique Baan, Cissie van de Ven and Daniella de Haan show their work together.

Monique Baan shows in the series "Vratsa" how people build their lives in a country that seems to stand still.

Cissie van der Ven explores the possibilities of being visible and therefore the relation between body and identity. “Do I still exist if you don’t see me?” is a collection of images that show a process in manifestation and being present.

Daniella de Haan shows “Burlesque”, a series of subtle and intimate black and white portraits of people stripping down their own identity and transforming into performers, ready to entertain the audience. An up close and personal journey into the magical world of burlesque, both on stage and behind the scenes.

Kaapse Inspiraties - Rotterdam.Photo 2016
Feb
11
Feb 14

Kaapse Inspiraties - Rotterdam.Photo 2016

  • Rotterdam Photo 2016

De expositie ‘Kaapse inspiraties’ belicht Katendrecht, de wijk in Rotterdam waar ooit de schepen aanlegden, de meisjes van plezier in de deuren stonden, waar je voor het eerst Chinees kon eten. Het oude en het nieuwe Katendrecht, de rauwheid, de echtheid maar ook de dromen en de herinneringen van het verleden.

Kaapse Inspiraties op Facebook

Point of Streetview - Rotterdam.Photo 2016
Feb
11
Feb 14

Point of Streetview - Rotterdam.Photo 2016

  • Deliplein

Point of Street View is een reflectie van Collectief Perron010 op identiteit anno nu, waarbij vele vragen opborrelen. Wie zijn wij, waar komen we vandaan en waar gaan we naar toe? Hoe onderscheid ik mij als individu ten opzichte van anderen? Bij welke groep of subcultuur hoor ik? Besta ik en hoe ervaar ik dat? Dit wordt vanuit het gezichtspunt van de individuele fotograaf weergegeven.

Point of Streetview op Facebook

Kaapse Inspiraties
Sep
1
Dec 16

Kaapse Inspiraties

  • Kopi Soesoe

De fotoexpositie ‘Kaapse inspiraties’ gaat over Katendrecht.

Het oude en het nieuwe Katendrecht, de rauwheid, de echtheid maar ook over de dromen en de herinneringen van het verleden. 

‘Kaapse inspiraties’ is te bezichtigen bij Kopi Soesoe in Katendrecht. De expositie hangt er vanaf heden t/m eind november. Op 2 oktober vanaf 20.00 uur geven wij een halverwege feestje om de foto-expositie te vieren.

Cissie van der Ven; Ik heb me door de verhalen over de 'droomhaven' laten inspireren tot het maken van deze lichtbakjes; een ode aan de meisjes die als 'lichtpuntjes in de strijd' hun eigen en andermans dromen in ere hielden..

Monique Baan; "Blonde Arie… die is er nog steeds niet bij…" Deze serie is geïnspireerd op dit levenslied uit Katendrecht. Vol met melancholie, liefde, verdriet en verlangen. Er is een nieuwe smartlap ontstaan.

Daniella de Haan; Voor mijn serie Kapenees & Katendrechter ben ik gaan luisteren naar de verhalen van de oude Kapenezen en de nieuwe Katendrechters. 

 

Kopi Soesoe, Sumatraweg 15, 3072 ZP Rotterdam Katendrecht

Openingstijden: Wo & Do: 10.00-17.00 Vr & Za: 10.00-01.00 Zo: 10.00-19.00