Back to All Events

Rotterdam Photo Festival // Groepsexpositie // Monique Baan


7 VROUWEN

Monique Baan, Aleid Denier van der Gon, Marjolein van Veen, Nicole Segers, Cissie van der Ven, Ehlana Polgara, Daniella de Haan.

7 vrouwelijke fotografen geven hun visie op City Limits. Al hun werk gaat over grenzen. Of het nu om een zeer persoonlijke verbeelding gaat van de uiterste grens van het lichaam of over de grenzen van Europa, de loopgraven uit WO I die als wonden door het Europese landschap lopen, het licht als grens tussen droom en werkelijkheid in Toscane, om de scheiding tussen twee mensen en het persoonlijke drama daarin, al het werk van de 7 is een verbeelding van hedendaagse thema’s. Vertaald in krachtige persoonlijke beelden. City Limits als metafoor voor de tijd waarin we leven: een wereld zonder limieten en de zoektocht naar grenzen.

invitations20192.jpg

RotterdamPhotoFestival Deliplein, Katendrecht, 3072 AN Rotterdam

Opening Hours:

Thursday 07 February     17:00 – 21:00 hrs

Friday 08 February          11:00 – 20:00 hrs

Saturday 09 February     10:00 – 18:00 hrs and 19:30 – 00:00 hrs                          

Sunday 10 February       10:00 – 18:00 hrs

Earlier Event: February 1
Single beeld Rotterdam Photo Festival